چگونه به کانادا مهاجرت کنیم ؟ گزینه های رفتن به کانادا

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم ؟ گزینه های رفتن به کانادا

یکی از سوالاتی در ابتدا متقاضیان مهاجرت دارند این است که چگونه به کانادا مهاجرت کنیم ؟ از کجا باید شروع کرد و هزینه و گزینه های رفتن به کانادا و مهاجرت به این کشور چگونه است ؟ چه مدارکی برای رفتن به کانادا باید جمع آوری نمود ؟ چه راههایی و با چه شرایطی پیش رو خواهیم داشت ؟

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم ؟

اینکه چگونه به کانادا مهاجرت کنیم و گزینه های رفتن به کانادا چه می باشد ، با توجه به شرایط متقاضیان متفاوت خواهد بود . ولی بطور کلی متقاضیان مهاجرت می توانند برای رفتن به کانادا و مهاجرت، گزینه زیر را با توجه به شرایط خود بررسی نمایند .

کانادا و مهاجرت از طریق حرفه و مهارت شغلی

افرادی که این گزینه را برای رفتن به کانادا و مهاجرت انتخاب می نمایند می بایست مناسب ترین برنامه را با توجه به مهارت شغلی خود انتخاب نمایند . مهاجرت به کانادا از این روش از طریق برنامه های اسکیل ورکر فدرال و استانی امکان پذیر است . افرادی که تمایل دارند از این راه برای رفتن به کانادا استفاده نمایند نیاز به جمع آوری و پیمودن مسیر زیر خواهند داشت .

جمع آوری اسناد و مدارک سابقه و تجربه کاری در شغل مورد نظر
ترجمه مدرک تحصیلی
ارائه مدرک زبان آیلتس متناسب با سطح مورد نیاز برنامه مهاجرتی
اخذ جاب آفر از یک کارفرما در کانادا ( در صورت نیاز )
ایجاد پروفایل و پرونده مهاجرتی
پرداخت هزینه های دولتی برنامه مهاجرتی مورد نظر
انجام انگشت نگاری در یکی از مراکز مورد تایید سفارت کانادا
انجام تست پزشکی مورد نیاز ویزای کانادا
ورود به کانادا پس از اخذ ویزا قبل از پایان اعتبار تاریخ ویزای دریافتی
اقدام جهت انجام مراحل اداری کارت اقامت Permanent Resident

رفتن به کانادا و گزینه مهاجرت سرمایه گذاری

افرادی که دارای بیزینس و یا سرمایه مورد نیاز برنامه های مهاجرتی کانادا می باشند می توانند با در نظر گرفتن پروسه و مدارک زیر این گزینه مهاجرتی را برای خود انتخاب نمایند .

جمع آوری اسناد و مدارک سابقه مدیریت و یا مالکیت یک کسب و کار تجاری
جمع آوری مدارک و اسناد اثبات مقدار دارایی و سرمایه نقدی و غیر نقدی
و یا جمع آوری اسناد و مدارک یک طرح و ایده تجاری ( استارتاپ )
ترجمه مدرک تحصیلی
ارائه مدرک زبان آیلتس ( در صورتی که مورددرخواست برنامه سرمایه گذاری باشد .)
آماده سازی بیزینس پلن ( طرح تجاری)
ایجاد پروفایل و پرونده مهاجرتی
پرداخت هزینه های دولتی برنامه مهاجرتی مورد نظر
آمادگی برای مصاحبه حضوری ( در صورت درخواست از طرف اداره مهاجرت کانادا )
انجام انگشت نگاری در یکی از مراکز مورد تایید سفارت کانادا
انجام تست پزشکی مورد نیاز ویزای کانادا
ورود به کانادا پس از اخذ ویزا قبل از پایان اعتبار تاریخ ویزای دریافتی
اقدام جهت انجام مراحل اداری کارت اقامت Permanent Resident

متقاضیان این گزینه مهاجرتی می بایست توجه داشتهباشند برخی از برنامه های کارآفرینی کانادا در ابتدا به متقاضی ویزای کار ارائه نموده و پس از راه اندازی بیزینس پیشنهادی در بیزینس پلن متقاضی می تواند بای اخذ اقامت کانادا اقدام نماید .

رفتن به کانادا و گزینه مهاجرت دانشجویی

افرادی که هیچ یک از شرایط دو گزینه مهاجرتی بالا را نداشته باشند همچنان می توانند برای رفتن به کانادا از طریق دانشجویی ، در صورت داشتن شرایط ویزای تحصیلی کانادا اقدام نمایند . این دانشجویان ضمن جمع آوری مدارک پروسه زیر را پیش رو خواهند داشت . در این جا باید به این نکته اشاره نمود که تحصیل در کانادا امکان اخذ ویزای کار پس از تحصیل را برای دانشجویان بین المللی مهیا می سازد و در نهایت فارغ التحصیلان کانادا می توانند از برنامه های متعددی که پیش نیاز آنها تحصیل و یا کار در کانادا می باشدجهت اخذ اقامت این کشور اقدام نمایند .

ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات ( آخرین مدرک تحصیلی )
مدرک آیلتس متناسب با نیاز کالج و دانشگاه انتخابی ( برخی از کالج و یا دانشگاه ها بصورت کاندشنال و برای تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان نیز دانشجو می پذیرند . )
اقدام برای پذیرش تحصیلی از یکی از کالج ها و یا دانشگاه های کانادا
پرداخت هزینه بررسی مدارک دانشجو ( اپلیکیشن فی دانشگاه )
اقدام برای اخذ نامه تمکن و پشتیبانی مالی از بانک
تشکیل پرونده و سابمیت برای ویزا
پرداخت هزینه دولتی پرونده ویزا و انگشت نگاری( اپلیکیشن فی )
انجام انگشت نگاری در یکی از مراکز مورد تایید سفارت کانادا
ورود به کانادا پس از اخذ ویزا و شروع به تحصیل

متقاضیانی که در مقاطع تحصیلی مدارس در کشور خود تحصیل می نمایند نیز می توانند با اخذ پذیرش تحصیلی و تحصیل در مدارس کانادا مسیر رفتن به دانشگاه های کانادا را برای خود تسهیل نموده و پس از اتمام دوره تحصیلات دانشگاهی برای ویزای کار و اقامت اقدام نمایند . تحصیل در مقاطع مدارس کانادا نیاز به ارائه مدرک زبان نمی باشد . دانش آموزان بین المللی می توانند همراهی یکی از والدین خود را به عنوان قیم وسرپرست با خود داشته باشند .

گزینه های فوق تنها اشاره ای کلی به چگونگی رفتن به کانادا و اینکه چگونه به کانادا مهاجرت نماییم می باشد . و بدیهست با توحه به وجود بیش از ۱۰۰ برنامه مهاجرتی در کانادا جهت انتخاب دقیق مناسب ترین گزینه رفتن به کانادا نیاز به مطالعه شرایط دقیق این برنامه ها می باشد . و در نهایت با مشاوره با وکلای مهاجرتی کانادا می توان گزینه مناسب را انتخاب و این مسیر را با اطمینان بیشتری به پایان رساند .

پیام بگذارید