مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی CEC

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی یکی از راههای اخذ اقامت این کشور می باشد . این روش که از طریق برنامه تجربه کانادایی CEC انجام می گردد از سری برنامه های اقامتی فدرال کانادا می باشد . یکی از فاکتورهای اخذ اقامت از طریق برنامه تجربه کانادایی ، داشتن سابقه کاری در کانادا می باشد . متقاضیانی که در این کشور یکسال کار کرده اند می توانند از طریق این برنامه مهاجرتی جهت اخذ اقامت دائم اقدام نمایند .

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار کانادایی

برنامه تجربه کار کانادایی Canada Experience Class که به اختصار CEC نیز نامیده می شود یکی از سریع ترین برنامه های اقامتی کانادا می باشد . این برنامه همچنین از دسته برنامه های مهاجرتی کم هزینه و اکونومیک محسوب می گردد . داشتن سابقه کار در کانادا یکی از فاکتور های اصلی اقدام برای این برنامه اقامتی کانادا می باشد . جهت آشنایی با روش های اخذ ویزای کار ، شرایط ویزای کار کانادا را بررسی نمایید .

متقاضیانی که از طریق برنامه مهاجرت از طریق تجربه کانادایی فدرال اقدام نمایند کارت اقامت دائم دریافت نموده و از تمامی مزایای شهروندی کانادا به جز حق رای برخوردارند. این افراد در صورت ۳ سال زندگی در کانادا موفق به اخذ پاسپورت کانادایی (سیتیزن) می شوند. البته از آنجایی که متقاضیان اقامت کانادا از طریق برنامه تجربه کاری کانادا قبل از سابمیت پرونده برای این برنامه مهاجرتی ، توسط ویزای کار و یا ویزای تحصیلی در کانادا حضور داشته اند، لذا مدت زمان تحصیل و یا کار، یکسال از ۳ سال مورد نیاز اخذ پاسپورت کانادایی محاسبه شده و در نهایت دو سال پس از اخذ PR می توانند برای دریافت پاسپورت کانادایی نیز اقدام کرده و سیتیزن کانادا شوند.

شرایط اقامت از طریق برنامه تجربه کار کانادایی

متقاضیان مهاجرت از طریق برنامه اقامت تجربه کاری کانادایی می بایست در سیستم اکسپرس اینتری پروفایل ایجاد نموده و از طریق این سیستم کسب امتیاز نمایند.

امتیاز سن در برنامه مهاجرتی تجربه کار کانادایی

یکی از فاکتور های امتیازبندی در سیستم اکسپرس اینتری ، سن متقاضیان می باشد . افرادی که جهت این برنامه اقامتی اقدام می نمایند این فاکتور امتیاز کسب می نمایند .

امتیاز زبان در برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی

متقاضیان می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی متناسب با ناک شغلی خود را ارائه نمایند .

مدرک زبان مورد نیاز ناک های شغلی A,0 : معادل CLB7
مدرک زبان مورد نیاز ناک های شغلی B : معادل CLB5

متقاضیان می بایست به این نکته توجه داشته باشند که مدارک زبان آیلتس حداکثز ۲ سال اعتبار دارند و در صورتی که در مدت زمان بررسی این پرونده تاریخ اعتبار مدرک شما منقضی گردد ، می بایست مجددا” جهت ارائه مدرک جدید اقدام نمایند .

مدارک های مورد قبول در برنامه تجربه کار کانادایی

مدرک زبان IELTS
مدرک زبان CELPIP
مدرک زبانTEF CANADA
مدرک زبانTSCF CANADA

امتیاز سابقه کار در برنامه اقامت تجربه کانادایی

افرادی که برای این برنامه اقدام می نمایند باید حداقل یکسال در یکی از ناک های زیر در کانادا سابقه کار داشته باشند.

(Managerial jobs (skill type 0
(Professional jobs (skill level A
(Technical jobs and skilled trades (skill level B

شرایط سابقه کار قابل پذیرش در برنامه تجربه کاری کانادایی

شرح وظایف شغلی متقاضیان این برنامه اقامتی می بایست مطابق با شرح وظایف اعلام شده در ناک انتخابی باشد .
سابقه کار کانادایی متقاضی می بایست در ۳ سال گذشته باشد .
سابقه کار دوره کارورزی و کارهای بدون حقوق مورد پذیرش در این برنامه اقامتی نمی باشد.
سابقه کاری خود اشتغالی و یا کار همزمان با دوره دانشجویی مورد پذیرش این برنامه اقامتی نمی باشد .
سابقه کاری می تواند در یک و یا چند ناک شغلی انجام شده باشد.

امتیازمدرک تحصیلی در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کاری کانادا

متقاضیان اقامت کانادا از طریق تجربه کار در کانادا می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزیابی به سازمان WES کانادا ارسال نمایند .

مزایای اقامت از طریق برنامه تجربه کاری کانادایی فدرال

کوتاه بودن زمان بررسی پروسه پرونده اقامتی (مدت زمان بررسی پرونده شش ماه)
ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
عدم نیاز به ارائه تمکن مالی
متقاضی از همه مزایای شهروندی کانادا برخوردار خواهد شد
تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
اکونومیک و کم هزینه بودن این برنامه اقامتی
متقاضی امکان کار و فعالیت در هر شرکتی را با توجه به توانایی های خود خواهد داشت
این برنامه مهاجرتی فدرال نیاز به داشتن جاب آفر نمی باشد
متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود
اخذ پاسپورت کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا

متقاضیان این برنامه اقامتی می تواند پس از دوسال درخواست پاسپورت کانادایی نماید و سیتیزن کانادا شود. با توجه به این که معمولا” متقاضیانی که برای برنامه مهاجرت تجربه کار کانادایی اقدام می نمایند با ویزای کار در کانادا حضور دارند و یا حتی برخی افراد قبل از ویزای کار نیز برای تحصیل در کانادا ضور داشته اند ، یکسال از سالهای تحصیل و یا کار در کانادا جزو ۱ سال زندگی در کانادا در نظر گرفته شده و پس از گذشت دو سال از زمان دریافت PR ، می توانند جهت اخذ پاسپورت کانادایی اقدام نمایند .

جهت آشنایی با دیگر راه های مهاجرتی کانادا ، روش های مهاجرت به کانادا را مطالعه نمایید .

جهت آشنایی با مخارج زندگی در کانادا ، هزینه زندگی در کانادا را مطالعه نمایید .

پیام بگذارید