مهاجرت نیروی نیمه ماهر یوکان

مهاجرت نیروی نیمه ماهر یوکان ( دارای تاثیر حیاتی )

برنامه مهاجرت نیروی نیمه ماهر یوکان ( دارای تاثیر حیاتی ) CRITICAL IMPACT WORKER PROGRAM یکی از برنامه های اقامتی این ایالت می باشد . نیروهای نیمه ماهر واجد شرایط می توانند از طریق برنامه مهاجرت نیروی نیمه ماهر دارای تاثیر حیاتی یوکان از یک کارفرما در یوکان درخواست اسپانسر نمایند . کارفرمایان این ایالت می توانند در خصوص تخصص های مورد تقاضای زیاد در منطقه یوکان از این طریق اسپانسر نیروهای نیمه ماهر و غیر ماهر شوند .

مهاجرت نیروی نیمه ماهر یوکان

افرادی که برای برنامه نیمه نیروی ماهر یوکان اقدام می نمایند باید دارای جاب آفر از یک کارفرما در یوکان باشند . جاب آفر پیشنهادی باید در یکی از ناکهای D و C در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد .این متقاضیان باید دارای تجربه کاری و تحصیلات مرتبط با تخصص های مورد نیاز ایالت یوکان داشته باشند .سطح زبان مورد نیاز متقاضیان باید با توجه به ناک شغلی C وD باشد .

کارفرمایان و متفاضیان برنامه نیروی نیمه ماهر یوکان هر کدام باید بطور جداگانه شرایط این برنامه مهاجرتی یوکان را داشته باشند .

شرایط کارفرما برای برنامه مهاجرت نیروی نیمه ماهریوکان ( دارای تاثیر حیاتی )

کار فرما باید دارای بیزینس ثبت شده در یوکان باشد و برای حداقل یکسال بصورت تمام وقت در این بیزینس فعالیت کرده باشد .
کارفرما باید شهروند و یا مقیم دائم کانادا باشد.
کارفرما باید مدارک اثبات ثبت مجوز کسب و کار خود در ایالت یوکان را ارائه نماید .
کارفرما باید الزامات و قوانین استاندارد کاری در ایالت یوکان را داشته باشد .
در صورتی که کارفرما نیاز به اخذ کد LMIA نداشته باشد نیز می بایست برای ارائه جاب آفر هزینه ۲۳۰ دلار آن را پرداخت نماید .
حقوق در نظر گرفته برای متقاضی باید معادل حداقل دستمزد متوسط معمول برای آن تخصص و شغل باشد.
کارفرما باید هزینه بیمه سلامت متقاضیان را نیز پرداخت نماید .
کارفرما باید هزینه های سفر متقاضی و خانوداه او را از محل اقامت متقاضی به یوکان را پرداخت نماید .
در صورت نیاز به مصاحبه ،کارفرما باید شرایط حضور متقاضی در این خصوص را مهیا نماید. ( حضور شخص کارفرما در این مصاحبه نیز الزامی می باشد . )

شرایط متقاضی مهاجرت نیروی نیمه ماهر یوکان ( دارای تاثیر حیاتی )

رشتع متقاضیان می بایست در ناک های D , C باشد .
متقاضیان می بایست مدرک تحصیلی متناسب با تخصص خود را داشته باشند .
سابقه کاری متخصصین می بایست متناسب با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا می باشد .
متقاضیان می بایست حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با موقعیت شغلی مورد نظر داشته باشند .
نیروی متخصص خارجی ( بین المللی ) که در حال حاضر در کانادا می باشد ، می بایست در طول زمان درخواست برای برنامه نیروی متخصص یوکان و یا در طی بررسی این پرونده مهاجرتی دارای مجوز کار معتبر باشند .
متقاضیانی که با ویزای دانشجویی در کانادا حضور دارند می بایست دارای مدرک گواهی برای دوره های برنامه تحصیلی یک ساله، مدرک دیپلم برای دوره های برنامه تحصیلی دوساله و یا مدرک کارشناسی جهت اثبات پایان دوره تحصیلی قبل از اقدام برای این برنامه مهاجرتی باشند .
دانشجویان بین المللی که در برنامه دوره های زبان ESL در کالج های یوکان ثبت نام نموده اند می بایست مقطع سطح ۸ از دوره تحصیلی فوق را به اتمام برسانند .
دانش و سطح زبان متقاضیان می بایست متناسب با ناک شغلی آنها برای ناک های NOC D ,C آیلتس ۴ وی یا مدرک فرانسه TEF 3 باشد .

جهت آشنایی با دیگر راه های مهاجرت به کانادا ،شرایط برنامه های اقامت کانادا را مطالعه نمایید .

جهت آگاهی از مخارج زندگی در کانادا ، هزینه های زندگی در کانادا را بررسی نمایید .

پیام بگذارید