مهاجرت نیروی متخصص یوکان کانادا

مهاجرت نیروی متخصص یوکان کانادا YUKON Skill Worker

برنامه مهاجرت نیروی متخصص یوکان کانادا یکی از راه های مهاجرت و اقامت کانادا می باشد . کارفرمایان واجد شرایط جهت تامین نیروهای متخصص مورد نیاز خود می توانند از طریق این برنامه اقامتی اقدام نمایند . برنامه مهاجرت نیروی متخصص یوکان این امکان را برای کارفرمایان مهیا می نماید تا اسپانسر نیروی متخصص خارجی گردند .

مهاجرت نیروی متخصص یوکان کانادا

متخصصانی که در مشاغل ناک های ۰ , A و B دارای تجربه می باشند می توانند از طریق برنامه نیروی متخصص یوکان اقدام نمایند . سابقه کاری متخصصین می بایست با رشته تحصیلی آنها مطابقت داشته باشد . داشتن مدرک زبان متناسب با ناک شغلی مورد نظر نیز از دیگر شرایط این برنامه اقامتی می باشد .


کار فرمایان و متقاضیان برنامه مهاجرت نیروی متخصص یوکان هر کدام می بایست شرایط مورد نیاز این برنامه را مطابق فاکتور های زیر داشته باشند .

شرایط کارفرما برای برنامه مهاجرت نیروی متخصص یوکان

کار فرما باید دارای بیزینس ثبت شده در یوکان باشد و برای حداقل یکسال بصورت تمام وقت در این بیزینس فعالیت کرده باشد .
کارفرما باید شهروند و یا مقیم دائم کانادا باشد.
کارفرما باید مدارک اثبات ثبت مجوز کسب و کار خود در ایالت یوکان را ارائه نماید .
کارفرما باید الزامات و قوانین استاندارد کاری در ایالت یوکان را داشته باشد .
در صورتی که کارفرما نیاز به اخذ کد LMIA نداشته باشد نیز می بایست برای ارائه جاب آفر هزینه ۲۳۰ دلار آن را پرداخت نماید .
حقوق در نظر گرفته برای متقاضی باید معادل حداقل دستمزد متوسط معمول برای آن تخصص و شغل باشد.
کارفرما باید هزینه بیمه سلامت متقاضیان را نیز پرداخت نماید .
کارفرما باید هزینه های سفر متقاضی و خانوداه او را از محل اقامت متقاضی به یوکان را پرداخت نماید .
در صورت نیاز به مصاحبه ،کارفرما باید شرایط حضور متقاضی در این خصوص را مهیا نماید. ( حضور شخص کارفرما در این مصاحبه نیز الزامی می باشد . )

شرایط متقاضی برنامه نیروی متخصص یوکان

رشته متقاضیان باید در ناک های۰ , A و B باشد .
متقاضیان می بایست مدرک تحصیلی متناسب با تخصص خود را داشته باشند .
سابقه کاری متخصصین می بایست متناسب با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا می باشد .
متقاضیان می بایست حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با موقعیت شغلی مورد نظر داشته باشند .
نیروی متخصص خارجی ( بین المللی ) که در حال حاضر در کانادا می باشد ، می بایست در طول زمان درخواست برای برنامه نیروی متخصص یوکان و یا در طی بررسی این پرونده مهاجرتی دارای مجوز کار معتبر باشند .
متقاضیانی که با ویزای تحصیلی در کانادا حضور دارند می بایست دارای مدرک گواهی برای دوره های برنامه تحصیلی یک ساله، مدرک دیپلم برای دوره های برنامه تحصیلی دوساله و یا مدرک کارشناسی جهت اثبات پایان دوره تحصیلی قبل از اقدام برای این برنامه مهاجرتی باشند .
دانشجویان بین المللی که در برنامه دوره های زبان ESL در کالج های یوکان ثبت نام نموده اند می بایست مقطع سطح ۸ از دوره تحصیلی فوق را به اتمام برسانند .
دانش و سطح زبان متقاضیان می بایست متناسب با ناک شغلی آنها برای ناک های NOC 0 ,A آیلتس ۶ وی یا مدرک فرانسه TEF 6 ، برای ناک های NOC B آیلتس ۵ و یا مدرک زبان فرانسه TEF3 باشد .

ایالت یوکان دارای برنامه های مهاجرتی متنوعی می باشد . حهت اطلاع از شرایط آنها ، روش های مهاجرت به یوکان کانادا را مطالعه نمایید .

جهت آگاهی از هزینه و مخارج در کانادا ، هزینه های ماهانه زندگی در کانادا را بررسی نمایید .

پیام بگذارید