مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان کانادا ،سرمایه گذاری در یوکان

مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان کانادا ،سرمایه گذاری در یوکان

مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان Yukon Business Nominee Program یکی دیگر از برنامه های استانی یوکان می باشد . کارآفرین هایی که توانایی سرمایه گذاری در یوکان را داشته و تمایل به کارآفرینی در یوکان کانادا داشته باشند می توانند از طریق برنامه سرمایه گذاری در یوکان جهت اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند .

مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان کانادا

برنامه کارآفرینی یوکان که به اختصار YBNP نامیده می شود جهت جذب سرمایه گذاران و کارآفرینان بین المللی تنظیم شده است . هدف از این برنامه سرمایه گذاری در یوکان تشویق کارآفرینان بین المللی به ایجاد و یا مشارکت در یک کسب و کار فعال در ایالت یوکان می باشد . افرادی که از طریق برنامه کارآفرینی یوکان موفق به دریافت نامه پشتیبانی استانی یوکان شوند در ابتدا ویزای کار ۲ ساله دریافت می نمایند سپس در صورت برآوردن شرایط این برنامه سرمایه گذاری در یوکان ، می توانند جهت اخذ اقامت دائم PR اقدام نمایند .

شرایط مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی و سرمایه گذاری یوکان کانادا

متقاضیان برنامه سرمایه گذاری یوکان می بایست تمایل زندگی در یوکان کانادا را داشته باشند .
داشتن حداقل ۶۵ امتیاز از طریق سیستم امتیاز بندی کارآفرینی یوکان یکی از شرایط این برنامه مهاجرتی می باشد .
متقاضیان می بایست حداقل مدرک دیپلم پایان دوره متوسطه را داشته باشند .
در مواردی که کسب و کار انتخابی متقاضی نیاز به ارائه مدارک تحصیلی بالاتر باشد ، متقاضی می بایست مدرک تحصیلی متناسب را داشته باشد .
داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار کارآفرینی و یا مدیریت یک کسب و کار
متقاضیان می بایست حداقل ۵ سال سابقه کاری مرتبط به سرمایه گذاری کسب و کار پیشنهاد شده داشته باشند .
متقاضیان باید حداقل دارایی خالص معادل با ۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا داشته باشند . این دارایی باید قابل اثبات توسط یک شرکت حسابداری در یوکان باشد .
کارآفرینان متقاضی این برنامه مهاجرتی یوکان باید حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا دارایی نقدی قابل اثبات توسط یکی از شرکت های حسابداری یوکان داشته باشند .
متقاضیان سرمایه گذاری در یوکان باید با در نظر گرفتن سرمایه گذاری حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا و با مالکیت حداقل ۳۳٫۳۳ درصد از یک کسب و کار اقدام به ارائه بیزینس پلن نمایند .

کارآفرینان واجد شرایط برنامه کارآفرینی یوکان در ابتدا ویزای کار دو ساله کانادا دریافت می کنند و پس از گذشت ۲ سال با اثبات انجام تعهدات لازم به شرح زیر می توانند جهت اخذ اقامت اقدام نمایند .

شرایط برنامه مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان در سال اول

داشتن جلسه با نمایندگان YBNP در بدو ورود به ایالت یوکان اقامت در یوکان وآماده سازی مقدمات راه اندازی کسب و کار پیشنهادی
ارائه مستندات قانونی راه اندازی بیزینس در طول سال به نمایندگان YBNP

شرایط مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان در سال دوم

کار آفرینان باید همراه همه اعضای خانواده درطول سال دوم در یوکان زندگی نموده و اقدام به جمع آوری مدارک لازم جهت درخواست اقامت دائم PR نمایند .

مدارک مورد نیاز جهت درخواست اقامت پس از دوسال در برنامه کارآفرینی یوکان

ارائه صورت های مالی آخر سال
ارائه رسید اجاره مسکن شخصی یا صورت های رهن مسکن
ارائه رسید قبض های آب برق گاز
ارائه رسید اجاره کسب و کار یا پرداخت رهن
ارائه رسید قبض های آب، برق و گاز محل کسب و کار
ارائه لیست تامین کنندگان و مشتریان کسب و کار
ارائه سایر مستندات مورد نیاز توسط YBNP

جدول امتیازبندی مهاجرت از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری

کارآفرینان متقاضی برنامه سرمایه گذاری یوکان می بایست حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیاز بندی برنامه کارآفرینی یوکان کسب نمایند .

کسب امتیاز از سرمایه در برنامه مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی یوکان کانادا

امتیازات این بخش بر اساس مقدار سرمایه گذاری متقاصی شده در کسب و کار پیشنهادی کسب می گردد .

ارزش سرمایه گذاری (دلار کانادا)امتیاز
کمتر از ۳۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار دلار۶
بین ۴۰۱ هزار تا ۷۵۰ هزار دلار۸
بیشتر از ۷۵۰ هزار دلار۱۲

کسب امتیاز از دارایی نقدی در برنامه سرمایه گذاری یوکان کانادا

کارآفرینان متقاضی این برنامه مهاجرتی از دارایی های نقدی بر اساس مدرک پول نقد، نیازمند داشتن سپرده در یک بانک یا موسسه ی مالی، سپرده های کوتاه مدت و سرمایه گذاری های قابل فروش (نظیرسهام یا اوراق قرضه معامله شده عمومی) امتیاز کسب می نمایند .

دارایی های نقدیامتیاز
کمتر از ۳۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار دلار۶
بیشتر از ۴۰۱ هزار دلار۸

کسب امتیاز از طریق دارایی خالص در برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری یوکان

کارآفرینی این برنامه مهاجرتی یوکان از دارایی های خالص خود نیز در این برنامه تجاری امتیاز کسب می نماید .

دارایی خالص ($ CAD)امتیازات
کمتر از ۵۰۰ هزار دلارغیر قابل قبول
بین ۵۰۰ هزار تا ۷۵۰ هزار دلار۶

امتیاز سن در برنامه کارآفرینی یوکان

سنامتیاز
۴۹-۲۱۱۰
۵۰-۵۱۸
۵۲-۵۳۶
۵۴-۵۵۴
بالای ۵۶۰

امتیاز سفر اکتشافی در برنامه تجاری و سرمایه گذاری یوکان

کسب امتیاز از سفر اکتشافی در برنامه تجاری یوکان ، بر اساس ارائه مدارک مستند اثبات این سفر اکتشافی به یوکان قبل از ارائه درخواست برای این برنامه مهاجرتی میسر می باشد.

مدت زمان بازدیدامتیاز
کمتر از ۳ روز۰
بین ۳ تا ۶ روز۴
۷ تا ۱۰ روز۶
بیشتر از ۱۱ روز۸

امتیاز تحصیلات در برنامه تجاری سرمایه گذاری یوکان

کارآفرینان این برنامه مهاجرتی تجاری یوکان می توانند از طریق مدرک تحصیلی خود امتیاز کسب نمایند .

سالهای تحصیلمدرک تحصیلیامتیاز
۱۲مدرک چایان دوره ی متوسطه۱۰
۱۲-۱۳مدرک دوره یکساله بعد از متوسطه۱۲
۱۴-۱۶مدرک دوره ۲ ساله بعد از متوسطه۱۶
۱۷-۱۸مدرک لیسانس۱۸
بیشتر از ۱۸مدرک ارشد یا دکتر۲۰

امتیاز سابقه کارآفرینی و مدیریت در برنامه مهاجرتی تجاری یوکان

سال های سابقه کاریامتیاز
بین ۳ تا ۵ سال۸
بالای ۶ سال۱۰

امتیازسابقه کار در برنامه تجاری سرمایه گذاری یوکان

امتیاز از فاکتور سابقه کار برمبنای مستنندات و مرتبط با کسب و کار پیشنهاد شده (مگر اینکه از قبل در مستندات ارائه شده سابقه کارآفرینی و مدیریتی ارائه شده باشد) کسب می گردد .

سالهای سابقه کارامتیاز
بین ۵ تا ۷ سال۸
بالای ۸ سال۱۰

امتیاز مدرک زبان در برنامه کارآفرینی یوکان

متقاضیان برنامه تجاری یوکان بر اساس مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه ارائه شده امتیاز کسب می نمایند .

سطح درک زبانامتیاز
آیلتس ۷ / TEF 5 و بالاتر۱۲
آیلتس ۶ / TEF 48
کمتر از آیلتس ۶ / TEF  40

امتیاز ناحیه ومنطقه کسب و کار پیشنهادی در برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یوکان

کارآفرینان می توانند از مکان کسب و کار پیشنهادی امتیاز کسب نمایند .

مکان و منطقه کسب و کارامتیاز
در ناحیه ی وایت هورس یا اطراف آن۰
در مناطق روستایی۵

کسب و کارهای مورد پذیرش در برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی یوکان

کسب و کارهای زیر واجد شرایط برنامه سرمایه گذاری و تجاری YBNP می باشند. در صورتی که زمینه کسب و کار در این لیست زیر نباشد ،متقاضی نمی تواند در کسب و کاری در آن حوزه سرمایه گذاری نماید. 

استخراج معدن و ایجاد مواد معدنی
فناوری اطلاعات
ساخت
پردازش ارزش افزوده
جنگل داری
کشاورزی
صنایع فرهنگی
تولید فیلم و ویدئو
محصولات، جاذبه ها، خدمات و امکانات گردشگری
انرژی

کسب و کارهای غیرمجاز در برنامه تجاری و سرمایه گذاری در یوکان کانادا

کسب و کارهایی که در زمینه فعالیت های زیر مورد قبول این برنامه مهاجرتی نمی باشند .

هلدینگ ها
خدمات تجاری، مشاوره ای و شخصی
پمپ بنزین
سرمایه گذاری های منفعل
حرفه ای ترین خدمات
خرده فروشی، عمده فروشی، توزیع
رستوران ها
خدمات مالی
مشاور املاک

ایالت یوکان دارای برنامه های مهاجرتی متنوعی می باشد . جهت آشنایی با آنها شرایط مهاجرت به یوکان را بررسی نمایید .

بهترین راه انتخاب مناسب ترین روش مهاجرت به کانادا با توجه به شرایط خود ، مشاوره با وکیل مهاجرت می باشد . در صورت تمایل می توانید با وکیل مهاجرت این مجموعه در کانادا بصورت آنلاین مشاوره داشته باشید . جهت انجام هماهنگی با شماره های موجود در وب سایت تماس بگیرید .

پیام بگذارید