برنامه سرمایه گذاری کبک ، شرایط سرمایه گذاری بدون ریسک

برنامه های سرمایه گذاری کبک یکی از راه های سرمایه گذاری در این ایالت و اخذ اقامت از این طریق می باشد . این برنامه سرمایه گذاری کبک ( بدون ریسک ) از محبوبیت بالایی در بین متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری دارد .چرا که اقدام برای این برنامه اقامتی نیاز به راه اندازی بیزینس ندارد و متقاضیان می توانند بدون نیاز به راه اندازی کسب و کار نسبت به اخذ اقامت برای خود و خانواده همراه اقدام نمایند .

برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا

این برنامه سرمایه گذاری مناسب افرادیست که حداقل دارایی آنها معادل ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا می باشد .مطابق شرایط برنامه سرمایه گذاری در کبک، بر خلاف دیگر برنامه های سرمایه گذاری از همان ابتدا به متقاضیان اقامت دائم PR ارائه می گردد. همچنین متقاضیان این برنامه کبک الزاما” نیازی به زندگی در کبک نخواهند داشت .

مزایای اخذ اقامت کبک از طریق برنامه سرمایه گذاری

از همان ابتدا به متقاضی و خانواده او اقامت دائم PR ارائه می گردد
متقاضی الزامی به زندگی در کبک ندارد
متقاضی نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسوی ندارد
متقاضی نیازی به راه اندازی بیزینس در کبک ندارد
محدودیت سنی برای این برنامه اقامتی وجود ندارد
نیازی به ارائه مدرک تحصیلی دانشگاهی نمی باشد
بدون ریسک سرمایه گذاری
متقاضی از تمامی حقوق شهروندی برخوردار است
برخورداری از امکاناتی نظیر بیمه رایگان ، تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا و..

شرایط برنامه سرمایه گذاری ایالت کبک

داشتن دارایی معادل ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
دارایی ها می بایست متعلق به متقاضی ، همسر او و یا بصورت مشترک باشد
دارایی های می تواند بصورت اموال نقدی و غیر نقدی باشد
متقاضی می بایست امکان اثبات منبع کسب دارایی ها را داشته باشد
متقاضی می بایست تجربه مدیریت یک مجموعه تجاری را برای حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته داشته باشد
سوابق کاری که در دوره کار آموزی بدست آمده است در این برنامه سرمایه گذاری کبک مورد قبول نمی باشد

متقاضی سرکایه گذاری در کبک به دو صورت زیر می تواند برای این برنامه اقامتی اقدام نمیاد :

سرمایه گذاری در کبک به مبلغ ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ دلار برای مدت ۵ سال و با امکان بازگشت بدون سود که ضمانت برگشت آن اوسط دولت کبک انجام می گردد .
و یا
پرداخت ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا بعنوان سود سرمایه گذاری ( بدون بازگشت ) به یکی از موسسات مالی مجاز ( broker or trust company ) توسط این برنامه اقامتی سرمایه گذاری

متقاضیان این برنامه سرمایه گذاری نیازی به راه اندازی بیزینس نداشته و تنها مبلغ سرمایه گذاری را به صورت یکی از دو شرط بالا پرداخت می نمایند . مدت زمان پروسه بررسی این برنامه مهاجرتی تا اخذ ویزا حدودا” ۳ سال می باشد .

جهت آشنایی با راه های دیگر مهاجرتی کبک ، برنامه های مهاجرت به کبک را مطالعه نمایید .

ایالت کبک روش دیگری نیز برای علاقمندان به مهاجرت از طریق کارآفرینی به این استان دارد . جهت آشنایی با شرایط آن ، برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی کبک و برنامه مهاجرت به کبک از طریق خود اشتغالی را بررسی نمایید .

پیام بگذارید